Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Shaman King

Shaman King

13/01/2022 | Flixfilm

Se Shaman King på Netflix

Produktionsår: 2001–2005
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: Oliver Wyman, Andrew Rannells, Michael Sinterniklaas
Spilletid: 23 min
Land: Japan
Sprog: Japanese, English
IMDb-karakter: 8.1

Handling: Mediet Yoh Asakura deltager i en kampturnering, der afholdes med 500 års mellemrum, hvor han dyster mod andre shamaner i et forsøg på at blive den almægtige Shaman King.

Shaman King (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 13. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Shaman King på YouTube.Se Shaman King på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Shaman King (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Shaman King (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Shaman King, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Shaman King er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar