Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Shaman King

Shaman King

27/05/2022 | Flixfilm

Shaman King på Netflix

Produktionsår: 2001–2005
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: Oliver Wyman, Andrew Rannells, Michael Sinterniklaas
Spilletid: 23 min
Land: Japan
Sprog: Japanese, English
IMDb-karakter: 8.0

Handling: Mediet Yoh Asakura deltager i en kampturnering, der afholdes med 500 års mellemrum, hvor han dyster mod andre shamaner i et forsøg på at blive den almægtige Shaman King.Se Shaman King på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Shaman King (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 27. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Shaman King på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Shaman King (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Shaman King (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Shaman King, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Shaman King er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar