Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Shame

01/03/2014 | Flixfilm

Se Shame på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Drama
Instruktør: Steve McQueen
Skuespillere: Michael Fassbender, Carey Mulligan, James Badge Dale
Spilletid: 101 min
Land: United Kingdom, Canada, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: I New York udlever Brandon sine seksuelle fantasier ved jævnlige besøg hos prostituerede. Da hans søster opdager det, udvikler deres forhold sig foruroligende.

Shame havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Shame på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Shame ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Shame stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Shame, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Shame er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar