Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Shanghai Fortress

Shanghai Fortress

13/09/2019 | Ingen kommentarer

Se Shanghai Fortress på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Sci-Fi, War
Instruktør: Hua-Tao Teng
Skuespillere: Qi Shu, Godfrey Gao, Han Lu, Natasha Dratinskaia
Spilletid: 107 min
Land: China
Sprog: Mandarin, English
IMDb-karakter: 4.2

Resumé: En mand falder for en heroisk general og følger snart i hendes fodspor, da mennesker forsvarer Jorden mod en trussel fra rummet på udkig efter en dyrebar energikilde.


Se Shanghai Fortress på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Shanghai Fortress havde premiere på Netflix Danmark den 13. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Shanghai Fortress ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Shanghai Fortress herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Shanghai Fortress er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Shanghai Fortress stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar