Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Shanghai Fortress

Shanghai Fortress

13/09/2019 | Flixfilm

Se Shanghai Fortress på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Action, Sci-Fi
Instruktør: Hua-Tao Teng
Skuespillere: Qi Shu, Godfrey Gao, Han Lu, Liang Shi
Spilletid: 107 min
Land: China
Sprog: Mandarin, English
IMDb-karakter: 4.3

Handling: En mand falder for en heroisk general og følger snart i hendes fodspor, da mennesker forsvarer Jorden mod en trussel fra rummet på udkig efter en dyrebar energikilde.

Shanghai Fortress havde premiere på Netflix Danmark den 13. september, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Shanghai Fortress på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Shanghai Fortress ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Shanghai Fortress stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Shanghai Fortress, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Shanghai Fortress er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar