Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Shania Twain: Not Just a Girl

Shania Twain: Not Just a Girl

26/07/2022 | Flixfilm

Shania Twain: Not Just a Girl på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Shania Twain gik fra at være ny i Nashville til at blive et internationalt ikon. I denne dokumentar oplever hun op- og nedture i flere lande med sin blanding af genrer.

Shania Twain: Not Just a Girl havde premiere på Netflix Danmark den 26. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Shania Twain: Not Just a Girl på YouTube.Se Shania Twain: Not Just a Girl på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Shania Twain: Not Just a Girl ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Shania Twain: Not Just a Girl stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Shania Twain: Not Just a Girl, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Shania Twain: Not Just a Girl er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar