Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Shaolin

27/09/2019 | Flixfilm

Se Shaolin på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Action, Drama
Instruktør: Benny Chan
Skuespillere: Shaoqun Yu, Chen Zhiui, Xing Yu, Jing Wu
Spilletid: 131 min
Land: Hong Kong, China
Sprog: Mandarin, Cantonese
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Efter at have dræbt sin rival i et baghold – og mistet alt undervejs – går en modløs krigsherre i shaolinkloster for at blive frelst.

Shaolin havde premiere på Netflix Danmark den 27. september, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Shaolin på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Shaolin ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Shaolin stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Shaolin, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Shaolin er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar