Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Shards of Her

Shards of Her

29/10/2022 | Flixfilm

Shards of Her på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Wei-Ning Hsu, Toby Lee, Ning Ding
Spilletid: N/A
Land: Taiwan
Sprog: Mandarin, Min Nan
IMDb-karakter: 6.9

Handling: En erfaren headhunter vågner op fra en koma og befinder sig i en alternativ virkelighed, hvor hun må genopleve et ulideligt barndomstraume.Se Shards of Her på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Shards of Her (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 29. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Shards of Her på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Shards of Her (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Shards of Her (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Shards of Her, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Shards of Her er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar