Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Shark Night

Shark Night

01/07/2014 | Flixfilm

Se Shark Night på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Documentary
Instruktør: Joe Kennedy, Ronette van der Walt
Skuespillere: Mike Rutzen, Jurgens Van Wyk, Morne Hardenberg, Hansa Winshaw
Spilletid: N/A
Land: France
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.1

Beskrivelse: En weekend med udskejelser i en strandhytte bliver forvandlet til et mareridt for en gruppe venner, da de opdager, at vandet er fyldt med farlige hajer.


Se Shark Night på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkShark Night havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Shark Night ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Shark Night herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Shark Night er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Shark Night stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar