Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Shark Night

Shark Night

01/07/2014 | Flixfilm

Shark Night på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Horror, Thriller
Instruktion: David R. Ellis
Skuespillere: Sara Paxton, Dustin Milligan, Chris Carmack
Spilletid: 90 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.0

Handling: En weekend med udskejelser i en strandhytte bliver forvandlet til et mareridt for en gruppe venner, da de opdager, at vandet er fyldt med farlige hajer.

Shark Night havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Shark Night på YouTube.Se Shark Night på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Shark Night ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Shark Night stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Shark Night, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Shark Night er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar