Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Shark Tale

Shark Tale

23/10/2020 | Flixfilm

Shark Tale på Netflix

Produktionsår: 2004
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: Bibo Bergeron, Vicky Jenson, Rob Letterman
Skuespillere: Will Smith, Robert De Niro, Renée Zellweger
Spilletid: 90 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Oscar er tungevasker på hvalvaskeriet og får heltestatus ved at fortælle en stor hvid løgn. Derfor danner han sammen med den udstødte vegetar-haj, Lenny, et umage par.

Shark Tale (Stor ståhaj) havde premiere på Netflix Danmark den 23. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Shark Tale på YouTube.Se Shark Tale på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Shark Tale (Stor ståhaj) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Shark Tale stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Shark Tale, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Shark Tale (Stor ståhaj) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar