Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Sharkdog

30/06/2022 | Flixfilm

Sharkdog på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Animation, Short, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: Liam Mitchell, Dee Bradley Baker, Meaghan Davies
Spilletid: 7 min
Land: United States, Singapore
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Halvt haj, halvt hund med et stort hjerte og en mave fyldt med fiskepinde. Hajhund og hans menneskeven Max kan klare ethvert skørt og indviklet eventyr.

Sharkdog (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 30. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sharkdog på YouTube.Se Sharkdog på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Sharkdog (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sharkdog (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sharkdog, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sharkdog er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar