Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Sharkdog

03/09/2021 | Flixfilm

Se Sharkdog på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Animation, Short, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: Liam Mitchell, Kari Wahlgren, Dee Bradley Baker
Spilletid: 7 min
Land: United States, Singapore
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Halvt haj, halvt hund med et stort hjerte og en mave fyldt med fiskepinde. Hajhund og hans menneskeven Max kan klare ethvert skørt og indviklet eventyr.

Sharkdog (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 3. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sharkdog på YouTube.Se Sharkdog på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Sharkdog (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sharkdog (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sharkdog, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sharkdog er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar