Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sharknado 2: The Second One

Sharknado 2: The Second One

01/02/2015 | Flixfilm

Se Sharknado 2: The Second One på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Action, Adventure, Comedy, Horror, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Anthony C. Ferrante
Skuespillere: Ian Ziering, Tara Reid, Vivica A. Fox, Mark McGrath
Spilletid: 95 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.0

Handling: Et frygtindgydende vejrsystem bevæger sig mod New York og frigør en dødelig Sharknado, så Fin og April må igen vise heltemod.

Sharknado 2: The Second One havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Sharknado 2: The Second One på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Sharknado 2: The Second One ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sharknado 2: The Second One stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sharknado 2: The Second One, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sharknado 2: The Second One er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar