Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sharknado 5

Sharknado 5

06/02/2018 | Flixfilm

Se Sharknado 5 på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Adventure, Comedy, Fantasy, Horror, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Anthony C. Ferrante
Skuespillere: Ian Ziering, Tara Reid, Cassandra Scerbo, Billy Barratt
Spilletid: 93 min
Land: USA, UK, Italy, Germany, Finland
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.9

Beskrivelse: Pas på, flyvende hajer! Det her er jeres femte – men sikkert ikke sidste – advarsel. Fin Shepard og hans familie kommer efter jer.


Se Sharknado 5 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Sharknado 5 havde premiere på Netflix Danmark den 6. februar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sharknado 5 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Sharknado 5:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sharknado 5 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sharknado 5 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar