Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sharknado 4: The 4th Awakens

Sharknado 4: The 4th Awakens

31/01/2017 | Flixfilm

Sharknado 4: The 4th Awakens på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Action, Adventure, Comedy
Instruktion: Anthony C. Ferrante
Skuespillere: Ian Ziering, Tara Reid, Masiela Lusha
Spilletid: 95 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.8

Handling: Fem år efter det første sharknado-angreb er dræberne tilbage. Denne gang er de i Las Vegas, og der er kun én mand, der kan stoppe dem.

Sharknado 4: The 4th Awakens havde premiere på Netflix Danmark den 31. januar, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sharknado 4: The 4th Awakens på YouTube.Se Sharknado 4: The 4th Awakens på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Sharknado 4: The 4th Awakens ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sharknado 4: The 4th Awakens stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sharknado 4: The 4th Awakens, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sharknado 4: The 4th Awakens er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar