Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sharknado 4: The 4th Awakens

Sharknado 4: The 4th Awakens

31/01/2017 | Flixfilm

Se Sharknado 4: The 4th Awakens på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Action, Adventure, Comedy, Horror, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Anthony C. Ferrante
Skuespillere: Ian Ziering, Tara Reid, Masiela Lusha, Cody Linley
Spilletid: 95 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.9

Beskrivelse: Fem år efter det første sharknado-angreb er dræberne tilbage. Denne gang er de i Las Vegas, og der er kun én mand, der kan stoppe dem.


Se Sharknado 4: The 4th Awakens på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSharknado 4: The 4th Awakens havde premiere på Netflix Danmark den 31. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sharknado 4: The 4th Awakens ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sharknado 4: The 4th Awakens herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sharknado 4: The 4th Awakens er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sharknado 4: The 4th Awakens stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar