Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Shaun of the Dead

Shaun of the Dead

01/02/2018 | Flixfilm

Se Shaun of the Dead på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Comedy, Horror
Instruktør: Edgar Wright
Skuespillere: Simon Pegg, Kate Ashfield, Nick Frost, Lucy Davis
Spilletid: 99 min
Land: UK, France
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.9

Beskrivelse: Shaun kan ikke finde ud af, hvad han skal med sit liv eller sit forhold, men et uventet zombieangreb giver motivation.


Se Shaun of the Dead på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Shaun of the Dead havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Shaun of the Dead ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Shaun of the Dead:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Shaun of the Dead er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Shaun of the Dead stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar