Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Shaun the Sheep: Adventures from Mossy Bottom

Shaun the Sheep: Adventures from Mossy Bottom

01/03/2021 | Flixfilm

Shaun the Sheep: Adventures from Mossy Bottom på Netflix

Produktionsår: 2020–
Genre: Animation, Comedy, Family
Instruktion: N/A
Skuespillere: Andy Nyman, Justin Fletcher, Simon Greenall
Spilletid: 14 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Handling: Det sindrige får Frode, den loyale hund Bitzer og resten af Mossy Bottom-flokken giver den gas med sjov og eventyr på gården.

Shaun the Sheep: Adventures from Mossy Bottom (F for får: Eventyr fra Mossy Bottom) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Shaun the Sheep: Adventures from Mossy Bottom på YouTube.Se Shaun the Sheep: Adventures from Mossy Bottom på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Shaun the Sheep: Adventures from Mossy Bottom (F for får: Eventyr fra Mossy Bottom) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Shaun the Sheep: Adventures from Mossy Bottom (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Shaun the Sheep: Adventures from Mossy Bottom, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Shaun the Sheep: Adventures from Mossy Bottom (F for får: Eventyr fra Mossy Bottom) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar