Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Shaun the Sheep Movie

20/12/2017 | Ingen kommentarer

Se Shaun the Sheep Movie på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: Mark Burton, Richard Starzak
Skuespillere: Justin Fletcher, John Sparkes, Omid Djalili, Richard Webber
Spilletid: 85 min
Land: UK, France
Sprog: None
IMDB-bedømmelse: 7.4

Resumé: Da landmanden mister sin hukommelse, mens han er i byen, forsøger Shaun og slænget at redde ham, men en ivrig dyrebetjent har andre planer.


Se Shaun the Sheep Movie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Shaun the Sheep Movie (F for Får - filmen) havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Shaun the Sheep Movie (F for Får - filmen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Shaun the Sheep Movie herunder:Fra premieredatoen (20. december, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Shaun the Sheep Movie (F for Får - filmen) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Shaun the Sheep Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar

Telmore