Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Shaun the Sheep Movie

Shaun the Sheep Movie

20/12/2017 | Ingen kommentarer

Se Shaun the Sheep Movie på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: Mark Burton, Richard Starzak
Skuespillere: Justin Fletcher, John Sparkes, Omid Djalili, Richard Webber
Spilletid: 85 min
Land: UK, France, USA
Sprog: None
IMDb-karakter: 7.3

Resumé: Da landmanden mister sin hukommelse, mens han er i byen, forsøger Shaun og slænget at redde ham, men en ivrig dyrebetjent har andre planer.


Se Shaun the Sheep Movie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Shaun the Sheep Movie (F for Får - filmen) havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Shaun the Sheep Movie (F for Får - filmen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Shaun the Sheep Movie herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Shaun the Sheep Movie (F for Får - filmen) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Shaun the Sheep Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar