Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Shaun the Sheep Movie

Shaun the Sheep Movie

20/12/2017 | Flixfilm

Se Shaun the Sheep Movie på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: Mark Burton, Richard Starzak
Skuespillere: Justin Fletcher, John Sparkes, Omid Djalili, Richard Webber
Spilletid: 85 min
Land: UK, France, USA
Sprog: None
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Da landmanden mister sin hukommelse, mens han er i byen, forsøger Shaun og slænget at redde ham, men en ivrig dyrebetjent har andre planer.


Se Shaun the Sheep Movie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkShaun the Sheep Movie (F for Får - filmen) havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Shaun the Sheep Movie (F for Får - filmen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Shaun the Sheep Movie herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Shaun the Sheep Movie (F for Får - filmen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Shaun the Sheep Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar