Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Shawn Mendes: In Wonder

Shawn Mendes: In Wonder

23/11/2020 | Flixfilm

Shawn Mendes: In Wonder på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Documentary, Music
Instruktion: Grant Singer
Skuespillere: Shawn Mendes, Camila Cabello, Evan A. Dunn
Spilletid: 83 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Denne personlige dokumentar følger Shawn Mendes på en verdensturne, hvor han også fortæller om sit liv som stjerne, forhold og familie og sin musikalske fremtid.

Shawn Mendes: In Wonder havde premiere på Netflix Danmark den 23. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Shawn Mendes: In Wonder på YouTube.Se Shawn Mendes: In Wonder på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Shawn Mendes: In Wonder ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Shawn Mendes: In Wonder stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Shawn Mendes: In Wonder, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Shawn Mendes: In Wonder er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar