Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Shawn Mendes: Live in Concert

Shawn Mendes: Live in Concert

25/11/2020 | Flixfilm

Se Shawn Mendes: Live in Concert på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Music
Instruktør: Paul Dugdale
Skuespillere: Shawn Mendes, Camila Cabello
Spilletid: 88 min
Land: UK, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Shawn Mendes giver alt på scenen i sin hjemby Toronto, hvor han spiller live for et stadion fuldt af hengivne fans.

Shawn Mendes: Live in Concert havde premiere på Netflix Danmark den 25. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Shawn Mendes: Live in Concert på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Shawn Mendes: Live in Concert ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Shawn Mendes: Live in Concert stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Shawn Mendes: Live in Concert, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Shawn Mendes: Live in Concert er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar