Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » She-Ra and the Princesses of Power

She-Ra and the Princesses of Power

15/05/2020 | Flixfilm

She-Ra and the Princesses of Power på Netflix

Produktionsår: 2018–2020
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: Aimee Carrero, Marcus Scribner, Karen Fukuhara
Spilletid: 30S min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Handling: Soldaten Adora finder et magisk sværd – og sin identitet som den legendariske helt She-Ra. Hun bliver en del af oprøret, men hendes bedste ven bliver hos Den onde Horde.Se She-Ra and the Princesses of Power på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

She-Ra and the Princesses of Power (She-Ra og de mægtige prinsesser) (Sæson 5) havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til She-Ra and the Princesses of Power på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om She-Ra and the Princesses of Power (She-Ra og de mægtige prinsesser) (Sæson 5) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at She-Ra and the Princesses of Power (Sæson 5) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame She-Ra and the Princesses of Power, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til She-Ra and the Princesses of Power (She-Ra og de mægtige prinsesser) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
1 kommentar til She-Ra and the Princesses of Power

  1. Marie Thor Bertelsen - kl. 21:25, 18-11-2020:

    Jeg elsker the princess of power det er en af de bedste serier der er på Netflix. Jeg ville ønske der kom flere afsnit kan der ikke godt komme det plzz jeg elsker virkelig den serie jeg har set den 5 gange alle 5 sæsoner

Skriv kommentar