Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

She-Ra and the Princesses of Power

13/11/2018 | Ingen kommentarer

Se She-Ra and the Princesses of Power på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Animation, Action, Adventure, Family, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Aimee Carrero, Joe Amato, Lauren Ash, Krystal Joy Brown
Spilletid: 30 min
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 6.2

Resumé: Soldaten Adora finder et magisk sværd – og sin identitet som den legendariske helt She-Ra. Hun bliver en del af oprøret, men hendes bedste ven bliver hos Den onde Horde.


Se She-Ra and the Princesses of Power på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


She-Ra and the Princesses of Power (She-Ra og de mægtige prinsesser) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 13. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om She-Ra and the Princesses of Power (She-Ra og de mægtige prinsesser) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til She-Ra and the Princesses of Power herunder:Fra premieredatoen (13. november, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til She-Ra and the Princesses of Power (She-Ra og de mægtige prinsesser) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at She-Ra and the Princesses of Power (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.    Skriv kommentar


Telmore