Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » She-Ra and the Princesses of Power

She-Ra and the Princesses of Power

05/11/2019 | Ingen kommentarer

Se She-Ra and the Princesses of Power på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Animation, Short, Action, Adventure, Family, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Aimee Carrero, Marcus Scribner, Karen Fukuhara, AJ Michalka
Spilletid: 30 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Resumé: Soldaten Adora finder et magisk sværd – og sin identitet som den legendariske helt She-Ra. Hun bliver en del af oprøret, men hendes bedste ven bliver hos Den onde Horde.


Se She-Ra and the Princesses of Power på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


She-Ra and the Princesses of Power (She-Ra og de mægtige prinsesser) (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 5. november, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om She-Ra and the Princesses of Power (She-Ra og de mægtige prinsesser) (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til She-Ra and the Princesses of Power herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til She-Ra and the Princesses of Power (She-Ra og de mægtige prinsesser) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at She-Ra and the Princesses of Power (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar