Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Shéhérazade

Shéhérazade

10/05/2019 | Ingen kommentarer

Se Shéhérazade på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: 17-årige Zach er netop løsladt fra ungdomsfængsel i Marseille og falder for en ung prostitueret. Snart står han over for et alvorligt problem i arbejdet som alfons..


Se Shéhérazade på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Shéhérazade havde premiere på Netflix Danmark den 10. maj, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Shéhérazade ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Shéhérazade herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Shéhérazade er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Shéhérazade stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar