Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sheikh Jackson

Sheikh Jackson

19/04/2019 | Flixfilm

Se Sheikh Jackson på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Drama
Instruktør: Amr Salama
Skuespillere: Ahmad El-Fishawi, Salma Abu-Deif, Omar Ayman Altounji, Basma
Spilletid: 93 min
Land: Egypt
Sprog: Arabic
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: En from imams liv bliver vendt på hovedet, og han får en troskrise, da han hører, at hans gamle idol, Michael Jackson, er gået bort.


Se Sheikh Jackson på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSheikh Jackson havde premiere på Netflix Danmark den 19. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sheikh Jackson ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sheikh Jackson herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sheikh Jackson er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sheikh Jackson stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar