Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Shelby American

Shelby American

03/12/2019 | Flixfilm

Se Shelby American på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Documentary, Biography, Family, History, Sport
Instruktør: Nate Adams, Adam Carolla
Skuespillere: Charlie Agapiou, Chris Amon, Mario Andretti, Zora Arkus-Duntov
Spilletid: 119 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Via interviews og gamle optagelser følger denne dokumentar det amerikanske ikon Carroll Shelbys liv, hvor han genopfinder sig selv som farmer, racerkører og iværksætter.

Shelby American havde premiere på Netflix Danmark den 3. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Shelby American på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Shelby American ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Shelby American stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Shelby American, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Shelby American er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar