Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Shelby American

Shelby American

03/12/2019 | Flixfilm

Shelby American på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Documentary, Biography, History
Instruktion: Nate Adams, Adam Carolla
Skuespillere: Charlie Agapiou, Chris Amon, Mario Andretti
Spilletid: 119 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Via interviews og gamle optagelser følger denne dokumentar det amerikanske ikon Carroll Shelbys liv, hvor han genopfinder sig selv som farmer, racerkører og iværksætter.

Shelby American havde premiere på Netflix Danmark den 3. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Shelby American på YouTube.Se Shelby American på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Shelby American ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Shelby American stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Shelby American, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Shelby American er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar