Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Shelby American

Shelby American

03/12/2019 | Flixfilm

Se Shelby American på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Documentary, Biography, Family, History, Sport
Instruktør: Nate Adams, Adam Carolla
Skuespillere: Charlie Agapiou, Chris Amon, Mario Andretti, Zora Arkus-Duntov
Spilletid: 119 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: Via interviews og gamle optagelser følger denne dokumentar det amerikanske ikon Carroll Shelbys liv, hvor han genopfinder sig selv som farmer, racerkører og iværksætter.


Se Shelby American på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Shelby American havde premiere på Netflix Danmark den 3. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Shelby American ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Shelby American:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Shelby American er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Shelby American stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar