Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Shelter

15/11/2017 | Flixfilm

Se Shelter på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Drama
Instruktør: Paul Bettany
Skuespillere: Adolfo Mendez-Nouel, Anthony Mackie, Kevin Hoffman, Teddy Cañez
Spilletid: 105 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: To hjemløse i New York, en stiknarkoman og en nigeriansk immigrant, forelsker sig og opdager, at de deler en smertefuld fortid.


Se Shelter på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkShelter havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Shelter ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Shelter herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Shelter er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Shelter stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar