Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Shelter

01/10/2016 | Flixfilm

Se Shelter på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Drama, Romance, Sport
Instruktør: Jonah Markowitz
Skuespillere: Trevor Wright, Brad Rowe, Tina Holmes, Jackson Wurth
Spilletid: 97 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: En retspsykiater må tænke ude af boksen, da hun får en patient, hvis adskillige personligheder fører til en lang række mordofre.


Se Shelter på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Shelter havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Shelter ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Shelter:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Shelter er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Shelter stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar