Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sheng Wang: Sweet and Juicy

Sheng Wang: Sweet and Juicy

06/09/2022 | Flixfilm

Sheng Wang: Sweet and Juicy på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Comedy
Instruktion: Ali Wong
Skuespillere: Sheng Wang
Spilletid: 60 min
Land: United States
Sprog: N/A
IMDb-karakter: N/A

Handling: Sheng Wang fortæller om juicing, mammografi, hvordan snorken er en evolutionsfejl og om den eksistentielle angst ved at købe bukser fra Costco.

Sheng Wang: Sweet and Juicy havde premiere på Netflix Danmark den 6. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sheng Wang: Sweet and Juicy på YouTube.Se Sheng Wang: Sweet and Juicy på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Sheng Wang: Sweet and Juicy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sheng Wang: Sweet and Juicy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sheng Wang: Sweet and Juicy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sheng Wang: Sweet and Juicy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar