Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sherlock Holmes: A Game of Shadows

Sherlock Holmes: A Game of Shadows

02/07/2019 | Flixfilm

Sherlock Holmes: A Game of Shadows på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Action, Adventure, Mystery
Instruktion: Guy Ritchie
Skuespillere: Robert Downey Jr., Jude Law, Jared Harris
Spilletid: 129 min
Land: United States, United Kingdom
Sprog: English, French, Italian, German, Romany
IMDb-karakter: 7.4

Handling: I fortsættelsen til Sherlock Holmes fra 2009 gør mesterdetektiven brug af okkulte teorier i kampen mod den onde Professor Moriarty.Se Sherlock Holmes: A Game of Shadows på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Sherlock Holmes: A Game of Shadows havde premiere på Netflix Danmark den 2. juli, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sherlock Holmes: A Game of Shadows på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Sherlock Holmes: A Game of Shadows ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sherlock Holmes: A Game of Shadows stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sherlock Holmes: A Game of Shadows, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sherlock Holmes: A Game of Shadows er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar