Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » “Sherlock Holmes”-film skaber problemer for Netflix

“Sherlock Holmes”-film skaber problemer for Netflix

29/06/2020 | Flixfilm

22Sherlock Holmes22 film skaber problemer for NetflixOptagelserne er færdige og der mangler blot at blive offentliggjort en premieredato, men nu kan en retsag sætte en stopper for den kommende Netflix-film ‘Enola Holmes’, der handler om Sherlock og Mycroft Holmes’ oprørske søster Enola.

Boet til Sir Arthur Conan Doyle, som er forfatter til Sherlock Holmes, har nemlig sagsøgt streamingtjenesten for overtrædelse af copyright og varemærke.

Det skriver det amerikanske medie Deadline.

I klagen skriver sagsøger blandt andet at historierne om Enola ikke er til fri benyttelse og at Netflix har udnyttet deres kreative frihed og blandt andet givet søsteren følelser, hvilket ikke falder i god jord hos arvingerne til Sir Arthur Conan Doyle.

Situationen er dog ikke noget, som har fået Netflix til at ryste på hånden, da streamingtjenesten netop har udsendt et nyt billede fra filmen (i artiklen), samt afsløret at den vil kunne streames til september.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Missing: Dead or Alive?'

Artiklen fortsætter under annoncen

Stranger Things‘-stjernen Millie Bobby Brown er i hovedrollen som Enola Holmes, mens hun får selskab af Sam Claflin (‘The Hunger Games’), Henry Cavill (‘The Witcher‘), Helena Bonham Carter (‘The Crown‘), Fiona Shaw (‘Harry Potter’), Frances de la Tour (Harry Potter’) med flere.

Golden Globe-vinderen Harry Bradbeer (‘Fleabag’, ‘Killing Eve’) har instrueret ‘Enola Holmes’, mens Jack Thorne (‘Harry Potter and the Cursed Child’) har skrevet manuskriptet, der følger Enola, som må søge hjælp hos hendes ældre brødre da moren sporløst forsvinder på hendes 16-årig fødselsdag.

‘Enola Holmes’ får premiere på Netflix til september.
Skriv kommentar