Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sherlock Holmes

Sherlock Holmes

01/08/2017 | Ingen kommentarer

Se Sherlock Holmes på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Action, Adventure, Crime, Mystery, Thriller
Instruktør: Guy Ritchie
Skuespillere: Robert Downey Jr., Jude Law, Rachel McAdams, Mark Strong
Spilletid: 128 min
Land: USA, Germany, UK
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 7.6

Resumé: Robert Downey Jr. spiller den legendariske detektiv Sherlock Holmes i denne Guy Ritchie-instruerede genindspilning af Sir Arthur Conan Doyles detektivserie.


Se Sherlock Holmes på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Sherlock Holmes havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sherlock Holmes ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sherlock Holmes herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sherlock Holmes er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sherlock Holmes stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar