Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sherlock Holmes

Sherlock Holmes

01/08/2017 | Flixfilm

Se Sherlock Holmes på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Action, Adventure, Mystery
Instruktør: Guy Ritchie
Skuespillere: Robert Downey Jr., Jude Law, Rachel McAdams, Mark Strong
Spilletid: 128 min
Land: USA, Germany, UK
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: Robert Downey Jr. spiller den legendariske detektiv Sherlock Holmes i denne Guy Ritchie-instruerede genindspilning af Sir Arthur Conan Doyles detektivserie.


Se Sherlock Holmes på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSherlock Holmes havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sherlock Holmes ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sherlock Holmes herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sherlock Holmes er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sherlock Holmes stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar