Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » She’s All That

She’s All That

01/08/2021 | Flixfilm

She’s All That på Netflix

Produktionsår: 1999
Genre: Animation, Short, Drama
Instruktion: Makoto Shinkai
Skuespillere: Makoto Shinkai, Mika Shinohara
Spilletid: 5 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Atleten Zack indgår et væddemål med en ven om at forvandle den nørdede, bebrillede Laney til skoleballets smukke dronning – med uventede resultater.

She’s All That havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til She’s All That på YouTube.Se She’s All That på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om She’s All That ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at She’s All That stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame She’s All That, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til She’s All That er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar