Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » She’s Beautiful When She’s Angry

She’s Beautiful When She’s Angry

01/05/2016 | Ingen kommentarer

Se She’s Beautiful When She’s Angry på Netflix

Indspilningsår: 1965
Genre: Adventure, Fantasy
Instruktør: Robert Day
Skuespillere: Ursula Andress, Peter Cushing, Bernard Cribbins, John Richardson
Spilletid: 106 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Resumé: Et inspirerende indblik i historien om de fantastiske kvinder, der stod i spidsen for kvindebevægelsen i 1960'erne, og hvordan de inspirerer dem, som fortsat kæmper.


Se She’s Beautiful When She’s Angry på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


She’s Beautiful When She’s Angry havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om She’s Beautiful When She’s Angry ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til She’s Beautiful When She’s Angry herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til She’s Beautiful When She’s Angry er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at She’s Beautiful When She’s Angry stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar