Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » She’s Beautiful When She’s Angry

She’s Beautiful When She’s Angry

01/05/2016 | Flixfilm

She’s Beautiful When She’s Angry på Netflix

Produktionsår: 2020–
Genre: Crime, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Aditi Sudhir Pohankar, Vishwas Kini, Shivani Rangole
Spilletid: 1 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Et inspirerende indblik i historien om de fantastiske kvinder, der stod i spidsen for kvindebevægelsen i 1960'erne, og hvordan de inspirerer dem, som fortsat kæmper.

She’s Beautiful When She’s Angry havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til She’s Beautiful When She’s Angry på YouTube.Se She’s Beautiful When She’s Angry på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om She’s Beautiful When She’s Angry ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at She’s Beautiful When She’s Angry stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame She’s Beautiful When She’s Angry, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til She’s Beautiful When She’s Angry er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar