Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » She’s Dating the Gangster

She’s Dating the Gangster

20/08/2020 | Flixfilm

Se She’s Dating the Gangster på Netflix

Indspilningsår: 1965
Genre: Adventure, Fantasy
Instruktør: Robert Day
Skuespillere: Ursula Andress, Peter Cushing, Bernard Cribbins, John Richardson
Spilletid: 106 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: For at gøre en anden kvinde jaloux beder universitets store hjerteknuser en medstuderende lade som om, hun er hans kæreste – men skæbnen har planer for det fingerede par.


Se She’s Dating the Gangster på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


She’s Dating the Gangster havde premiere på Netflix Danmark den 20. august, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om She’s Dating the Gangster ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til She’s Dating the Gangster:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til She’s Dating the Gangster er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at She’s Dating the Gangster stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar