Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » She’s Gotta Have It

She’s Gotta Have It

24/05/2019 | Ingen kommentarer

Se She’s Gotta Have It på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Short, Drama, Romance, Thriller
Instruktør: Alex Cvetkov
Skuespillere: John Henry Richardson, Ben Furney, Anastasia Kharchenko
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Resumé: Nola Darling kæmper med at forblive tro mod sig selv og sine drømme, mens hun håndterer tre elskere, i denne serie af Spike Lee baseret på hans gennembrudsfilm.


Se She’s Gotta Have It på Netflix


Læs vores anmeldelse af She’s Gotta Have It

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


She’s Gotta Have It (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 24. maj, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om She’s Gotta Have It (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til She’s Gotta Have It herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til She’s Gotta Have It er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at She’s Gotta Have It (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar