Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » She’s Gotta Have It

She’s Gotta Have It

24/05/2019 | Flixfilm

Se She’s Gotta Have It på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Short
Instruktør: Philip Rachid
Skuespillere: Ousha Al Ahbabi, Elyazia Alyaqoubi, Haifa Besseiso, Malya Cherigui
Spilletid: N/A
Land: United Arab Emirates
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Nola Darling kæmper med at forblive tro mod sig selv og sine drømme, mens hun håndterer tre elskere, i denne serie af Spike Lee baseret på hans gennembrudsfilm.Se She’s Gotta Have It på Netflix
Læs vores anmeldelse af She’s Gotta Have It

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


She’s Gotta Have It (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 24. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om She’s Gotta Have It (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til She’s Gotta Have It:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til She’s Gotta Have It er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at She’s Gotta Have It (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar