Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » She’s Gotta Have It

She’s Gotta Have It

24/05/2019 | Flixfilm

Se She’s Gotta Have It på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Short, Drama
Instruktion: Janise Sadik
Skuespillere: Samuel Adebayo, Andre James, Sibel Pala
Spilletid: 15 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Nola Darling kæmper med at forblive tro mod sig selv og sine drømme, mens hun håndterer tre elskere, i denne serie af Spike Lee baseret på hans gennembrudsfilm.

She’s Gotta Have It (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 24. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.



Se She’s Gotta Have It på Netflix




Læs vores anmeldelse af She’s Gotta Have It

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om She’s Gotta Have It (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at She’s Gotta Have It (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame She’s Gotta Have It, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til She’s Gotta Have It er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.



    Skriv kommentar