Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » She’s Gotta Have It

She’s Gotta Have It

01/09/2017 | Flixfilm

Se She’s Gotta Have It på Netflix

Indspilningsår: 1986
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Dennis Waterman, Patricia Hodge, Julie T. Wallace, Paul Herzberg
Spilletid: 229 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.9

Beskrivelse: En uafhængig kvinde kan ikke vælge mellem tre totalt uegnede bejlere: Jamie, der gerne vil have et forhold, Greer, en mandlig model uden dybde, og Mars, et cykelbud.


Se She’s Gotta Have It på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkShe’s Gotta Have It havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om She’s Gotta Have It ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til She’s Gotta Have It herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til She’s Gotta Have It er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at She’s Gotta Have It stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar