Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » She’s Gotta Have It

She’s Gotta Have It

01/09/2017 | Ingen kommentarer

Se She’s Gotta Have It på Netflix

Indspilningsår: 1986
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Dennis Waterman, Patricia Hodge, Julie T. Wallace, Paul Herzberg
Spilletid: 229 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Resumé: En uafhængig kvinde kan ikke vælge mellem tre totalt uegnede bejlere: Jamie, der gerne vil have et forhold, Greer, en mandlig model uden dybde, og Mars, et cykelbud.


Se She’s Gotta Have It på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


She’s Gotta Have It havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om She’s Gotta Have It ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til She’s Gotta Have It herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til She’s Gotta Have It er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at She’s Gotta Have It stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar