Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » She’s Out of My League

She’s Out of My League

16/07/2020 | Flixfilm

Se She’s Out of My League på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Gennemsnitsfyren Kirk begynder at date den vildt lækre Molly, og hans venner forestiller sig ikke, at det holder, så Kirk gør alt, hvad han kan for ikke at miste hende.


Se She’s Out of My League på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


She’s Out of My League (Overscoring) havde premiere på Netflix Danmark den 16. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om She’s Out of My League (Overscoring) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til She’s Out of My League:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til She’s Out of My League (Overscoring) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at She’s Out of My League stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar