Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » She’s the Man

She’s the Man

15/03/2021 | Flixfilm

She’s the Man på Netflix

Produktionsår: 2006
Genre: Short, Thriller
Instruktion: Geoffrey DeMarsh, Zachary DeMarsh
Skuespillere: Geoffrey DeMarsh, Kat Scicluna, Richard Cunningham III
Spilletid: 30 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Teenageren Viola prøver at overbevise eleverne på sin tvillingebrors skole om, at hun er ham, men planen giver bagslag i denne charmerende, romantiske komedie.Se She’s the Man på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

She’s the Man havde premiere på Netflix Danmark den 15. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til She’s the Man på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om She’s the Man ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at She’s the Man stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame She’s the Man, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til She’s the Man er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar