Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » She’s the One

She’s the One

01/01/2021 | Flixfilm

Se She’s the One på Netflix

Indspilningsår: 1965
Genre: Adventure, Fantasy
Instruktør: Robert Day
Skuespillere: Ursula Andress, Peter Cushing, Bernard Cribbins, John Richardson
Spilletid: 106 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Hans bedste veninde fanges i regnen og bliver hovedpersonen i en romantisk viral video. Nu må denne morgenprogramvært erkende sine sande følelser.

She’s the One havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se She’s the One på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om She’s the One ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at She’s the One stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame She’s the One, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til She’s the One er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar