Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » She’s the One

She’s the One

11/03/2015 | Flixfilm

Se She’s the One på Netflix

Indspilningsår: 1965
Genre: Adventure, Fantasy
Instruktør: Robert Day
Skuespillere: Ursula Andress, Peter Cushing, Bernard Cribbins, John Richardson
Spilletid: 106 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: Efter et opgør med sin utro kæreste gifter den impulsive taxachuffør Mickey fra New York sig med en passager i hans taxa.


Se She’s the One på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkShe’s the One havde premiere på Netflix Danmark den 11. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om She’s the One ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til She’s the One herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til She’s the One er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at She’s the One stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar