Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Shevernatze: Una epopeya marcha atrás

Shevernatze: Una epopeya marcha atrás

14/08/2022 | Flixfilm

Shevernatze: Una epopeya marcha atrás på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En kørelærer vil imponere sin ekskæreste ved at slå rekorden for at køre længst i bakgear, men et møde med en fremmed afsporer rejsen.

Shevernatze: Una epopeya marcha atrás havde premiere på Netflix Danmark den 14. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Shevernatze: Una epopeya marcha atrás på YouTube.Se Shevernatze: Una epopeya marcha atrás på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Shevernatze: Una epopeya marcha atrás ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Shevernatze: Una epopeya marcha atrás stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Shevernatze: Una epopeya marcha atrás, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Shevernatze: Una epopeya marcha atrás er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar