Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Shimla Mirchi

Shimla Mirchi

02/07/2020 | Flixfilm

Se Shimla Mirchi på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Ramesh Sippy
Skuespillere: Hema Malini, Rajkummar Rao, Rakul Preet Singh, Shakti Kapoor
Spilletid: 129 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 4.6

Beskrivelse: En ung mand skriver et kærlighedsbrev til sin store kærlighed, men det ender i hendes mors hænder, der synes, det er til hende.


Se Shimla Mirchi på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Shimla Mirchi havde premiere på Netflix Danmark den 2. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Shimla Mirchi ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Shimla Mirchi:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Shimla Mirchi er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Shimla Mirchi stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar