Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Shimla Mirchi

Shimla Mirchi

02/07/2020 | Flixfilm

Se Shimla Mirchi på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Ramesh Sippy
Skuespillere: Hema Malini, Rajkummar Rao, Rakul Preet Singh
Spilletid: 129 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 4.6

Handling: En ung mand skriver et kærlighedsbrev til sin store kærlighed, men det ender i hendes mors hænder, der synes, det er til hende.

Shimla Mirchi havde premiere på Netflix Danmark den 2. juli, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Shimla Mirchi på YouTube.Se Shimla Mirchi på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Shimla Mirchi ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Shimla Mirchi stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Shimla Mirchi, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Shimla Mirchi er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar