Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Shimmer Lake

Shimmer Lake

09/06/2017 | Flixfilm

Shimmer Lake på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: Oren Uziel
Skuespillere: Benjamin Walker, Rainn Wilson, Stephanie Sigman
Spilletid: 86 min
Land: Canada, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Denne sorthumoristiske krimi fortælles baglæns og følger en lokal sherif på jagt efter tre mistænkte bankrøvere. Den ene er hans bror.

Shimmer Lake havde premiere på Netflix Danmark den 9. juni, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Shimmer Lake på YouTube.Se Shimmer Lake på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Shimmer Lake ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Shimmer Lake stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Shimmer Lake, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Shimmer Lake er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar