Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Shimmer Lake

Shimmer Lake

09/06/2017 | Flixfilm

Se Shimmer Lake på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Oren Uziel
Skuespillere: Benjamin Walker, Rainn Wilson, Stephanie Sigman, John Michael Higgins
Spilletid: 86 min
Land: Canada, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Denne sorthumoristiske krimi fortælles baglæns og følger en lokal sherif på jagt efter tre mistænkte bankrøvere. Den ene er hans bror.


Se Shimmer Lake på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Shimmer Lake havde premiere på Netflix Danmark den 9. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Shimmer Lake ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Shimmer Lake:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Shimmer Lake er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Shimmer Lake stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar