Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Shine A Light

Shine A Light

20/12/2014 | Flixfilm

Shine A Light på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Documentary, Biography, Music
Instruktion: Martin Scorsese
Skuespillere: Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts
Spilletid: 122 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Martin Scorsese fortæller den utrolige historie om Rolling Stones' karriere i denne dokumentar, der blandt andet har billeder fra bandets A Bigger Bang-turné.

Shine A Light havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Shine A Light på YouTube.Se Shine A Light på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Shine A Light ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Shine A Light stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Shine A Light, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Shine A Light er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar