Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Shine A Light

Shine A Light

20/12/2014 | Flixfilm

Se Shine A Light på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Documentary, Biography, Music
Instruktør: Martin Scorsese
Skuespillere: Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts, Ronnie Wood
Spilletid: 122 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Martin Scorsese fortæller den utrolige historie om Rolling Stones' karriere i denne dokumentar, der blandt andet har billeder fra bandets A Bigger Bang-turné.


Se Shine A Light på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkShine A Light havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Shine A Light ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Shine A Light herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Shine A Light er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Shine A Light stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar