Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Shine A Light

Shine A Light

20/12/2014 | Ingen kommentarer

Se Shine A Light på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Documentary, Biography, Music
Instruktør: Martin Scorsese
Skuespillere: Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts, Ronnie Wood
Spilletid: 122 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Resumé: Martin Scorsese fortæller den utrolige historie om Rolling Stones' karriere i denne dokumentar, der blandt andet har billeder fra bandets A Bigger Bang-turné.


Se Shine A Light på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Shine A Light havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Shine A Light ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Shine A Light herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Shine A Light er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Shine A Light stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar