Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Shine Your Eyes

Shine Your Eyes

29/07/2020 | Flixfilm

Se Shine Your Eyes på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Drama, Thriller
Instruktion: Matias Mariani
Skuespillere: O.C. Ukeje, Indira Nascimento, Chukwudi Iwuji
Spilletid: 102 min
Land: Brazil, France
Sprog: Portuguese, English, Ibo, Hungarian, Chinese
IMDb-karakter: 6.6

Handling: En nigeriansk musiker rejser til Brasilien for at lede efter sin bror, som lever et liv, der er meget anderledes end det, hans familie havde tiltænkt ham.

Shine Your Eyes havde premiere på Netflix Danmark den 29. juli, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Shine Your Eyes på YouTube.Se Shine Your Eyes på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Shine Your Eyes ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Shine Your Eyes stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Shine Your Eyes, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Shine Your Eyes er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar