Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Shine

15/12/2013 | Flixfilm

Se Shine på Netflix

Indspilningsår: 1996
Genre: Biography, Drama, Music, Romance
Instruktør: Scott Hicks
Skuespillere: Geoffrey Rush, Justin Braine, Sonia Todd, Chris Haywood
Spilletid: 105 min
Land: Australia
Sprog: English, Yiddish
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: Den problemfyldte vituoso David Helfgoot kæmper med en dominerende far, skizofreni og en afhængighed til Rachmaninoffs "Piano Concerto No. 3."


Se Shine på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkShine havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Shine ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Shine herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Shine er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Shine stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar