Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Shiny_Flakes: The Teenage Drug Lord

Shiny_Flakes: The Teenage Drug Lord

03/08/2021 | Flixfilm

Shiny_Flakes: The Teenage Drug Lord på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Documentary, Biography, Crime
Instruktion: Eva Müller, Michael Schmitt
Skuespillere: Maximilian Schmidt
Spilletid: 96 min
Land: Germany
Sprog: German
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Max S. afslører, hvordan han opbyggede et narkosyndikat fra sit drengeværelse i denne historie, der gav inspiration til serien How to Sell Drugs Online (Fast).Se Shiny_Flakes: The Teenage Drug Lord på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Shiny_Flakes: The Teenage Drug Lord havde premiere på Netflix Danmark den 3. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Shiny_Flakes: The Teenage Drug Lord på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Shiny_Flakes: The Teenage Drug Lord ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Shiny_Flakes: The Teenage Drug Lord stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Shiny_Flakes: The Teenage Drug Lord, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Shiny_Flakes: The Teenage Drug Lord er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar