Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Shirkers

26/10/2018 | Flixfilm

Shirkers på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Documentary
Instruktion: Sandi Tan
Skuespillere: Jasmine Kin Kia Ng, Philip Cheah, Sophia Siddique Harvey
Spilletid: 97 min
Land: United States, United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: I 1992 optog Sandi Tan og hendes venner en skæv film i Singapores gader. Optagelserne forsvandt efterfølgende, og det sendte hende ud på en søgen efter svar.Se Shirkers på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Shirkers havde premiere på Netflix Danmark den 26. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Shirkers på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Shirkers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Shirkers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Shirkers, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Shirkers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar