Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Shirkers

26/10/2018 | Flixfilm

Se Shirkers på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary
Instruktør: Sandi Tan
Skuespillere: Sandi Tan, Jasmine Kin Kia Ng, Philip Cheah, Sophia Siddique Harvey
Spilletid: 97 min
Land: USA, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: I 1992 optog Sandi Tan og hendes venner en skæv film i Singapores gader. Optagelserne forsvandt efterfølgende, og det sendte hende ud på en søgen efter svar.Se Shirkers på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Shirkers havde premiere på Netflix Danmark den 26. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Shirkers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Shirkers:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Shirkers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Shirkers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar