Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Shivers

01/10/2020 | Flixfilm

Shivers på Netflix

Produktionsår: 1975
Genre: Horror, Sci-Fi
Instruktion: David Cronenberg
Skuespillere: Paul Hampton, Joe Silver, Lynn Lowry
Spilletid: 87 min
Land: Canada
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 6.4

Handling: David Cronenbergs filmdebut om vores angst for krop og seksualitet. En videnskabsmand slipper en parasit løs, der nedbryder værtens hæmninger. Naboen bliver ramt.

Shivers havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Shivers på YouTube.Se Shivers på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Shivers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Shivers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Shivers, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Shivers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar