Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Shivers

01/10/2020 | Flixfilm

Se Shivers på Netflix

Indspilningsår: 1975
Genre: Horror, Sci-Fi
Instruktør: David Cronenberg
Skuespillere: Paul Hampton, Joe Silver, Lynn Lowry, Allan Kolman
Spilletid: 87 min
Land: Canada
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 6.5

Handling: David Cronenbergs filmdebut om vores angst for krop og seksualitet. En videnskabsmand slipper en parasit løs, der nedbryder værtens hæmninger. Naboen bliver ramt.Se Shivers på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Shivers havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Shivers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Shivers:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Shivers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Shivers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar