Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sholem Aleichem: Laughing in the Darkness

Sholem Aleichem: Laughing in the Darkness

10/12/2013 | Flixfilm

Se Sholem Aleichem: Laughing in the Darkness på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Documentary
Instruktør: Joseph Dorman
Skuespillere: Rachel Dratch, Hillel Halkin, Jason Kravits, Dan Miron
Spilletid: 93 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: Oplev manden bag musicalen "Fiddler on the Roof" i denne biografi om forfatteren, der skabte uro hos den jødiske kultur.


Se Sholem Aleichem: Laughing in the Darkness på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Sholem Aleichem: Laughing in the Darkness havde premiere på Netflix Danmark den 10. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sholem Aleichem: Laughing in the Darkness ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Sholem Aleichem: Laughing in the Darkness:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sholem Aleichem: Laughing in the Darkness er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sholem Aleichem: Laughing in the Darkness stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar