Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Shoo Bre

01/11/2016 | Flixfilm

Se Shoo Bre på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Crime, Drama, Romance
Instruktør: Djengo Esmer
Skuespillere: Simon Settergren, Lisa Werlinder, Anestis Mavromatidis, Dilan Gwyn
Spilletid: 86 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 4.3

Beskrivelse: Venner med forskellige baggrunde og tilgange til livet går en kaotisk fremtid i møde efter at have taget nogle dårlige valg, før de forlader gymnasiet.


Se Shoo Bre på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkShoo Bre havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Shoo Bre ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Shoo Bre herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Shoo Bre er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Shoo Bre stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar