Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Shooter

01/06/2023 | Flixfilm

Shooter på Netflix

Produktionsår: 2007
Genre: Action, Drama, Thriller
Instruktion: Antoine Fuqua
Skuespillere: Mark Wahlberg, Michael Peña, Rhona Mitra
Spilletid: 124 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: En tidligere marinesoldat og skarpskytte skal afværge et attentat mod præsidenten. Men han anklages for selv at stå bag, og så går den vilde, actionfyldte menneskejagt.Se Shooter på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Shooter havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Shooter på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Shooter ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Shooter stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Shooter, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Shooter er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar