Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Shopkins: Chef Club

Shopkins: Chef Club

23/12/2018 | Flixfilm

Se Shopkins: Chef Club på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Animation, Short, Family
Instruktør: Raymond McGrath
Skuespillere: Alexa Benkert, Erika Harlacher, Marieve Herington, David Lodge
Spilletid: 43 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.5

Beskrivelse: I den første Shopkins-film er Peppa-Mint den nye Shoppie i byen, som skaber røre ved at være vært for en madlavningskonkurrence for hold.


Se Shopkins: Chef Club på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkShopkins: Chef Club havde premiere på Netflix Danmark den 23. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Shopkins: Chef Club ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Shopkins: Chef Club herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Shopkins: Chef Club er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Shopkins: Chef Club stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar