Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Shopkins: Chef Club

Shopkins: Chef Club

23/12/2018 | Ingen kommentarer

Se Shopkins: Chef Club på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Animation, Short, Family
Instruktør: Raymond McGrath
Skuespillere: Alexa Benkert, Franciska Friede, Erika Harlacher, Marieve Herington
Spilletid: 43 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.4

Resumé: I den første Shopkins-film er Peppa-Mint den nye Shoppie i byen, som skaber røre ved at være vært for en madlavningskonkurrence for hold.


Se Shopkins: Chef Club på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Shopkins: Chef Club havde premiere på Netflix Danmark den 23. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Shopkins: Chef Club ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Shopkins: Chef Club herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Shopkins: Chef Club er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Shopkins: Chef Club stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar