Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Shopkins: Wild

Shopkins: Wild

26/11/2018 | Flixfilm

Se Shopkins: Wild på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Animation
Instruktør: Richard Bailey(co-director), Adele K. Thomas(co-director)
Skuespillere: Ryan Bartley, Allegra Clark, Rebecca Davis, Jackie Lastra
Spilletid: 72 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.8

Beskrivelse: Den højt elskede filmstjerne Scarletta Gateau besøger Shopville og får Shopkins-slænget med på en tur gennem junglen til den mystiske verden i Pawville.


Se Shopkins: Wild på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkShopkins: Wild havde premiere på Netflix Danmark den 26. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Shopkins: Wild ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Shopkins: Wild herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Shopkins: Wild er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Shopkins: Wild stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar